Concert 25 jaar Lions Harelbeke Liederik

In 2020 vierden we het 25-jarig bestaan van onze club. We wilden dit vieren met alle organisaties die we in die 25 jaren mochten ondersteunen. Het zou een groot concert worden in het concertgebouw in Brugge. Ook hier trok covid een streep door.
Echter, de vooruitzichten zijn excellent. Vandaar dat we vrijdag 15 oktober 2021 hebben vastgelegd. Je vindt alle informatie over deze muzikale fundraiser hier.


Chez Rosé

Jaarlijks organiseren we de Lions Historic Rally, een alom geprezen oldtimer rit. De pandemie gooide echter roet in het eten en we moesten zowel editie 2020 als 2021 aan ons laten voorbijgaan.

Dit mocht geen reden zijn om de koppen te laten hangen. We vielen terug op onze àndere opgedane kennis: het aanbieden van kwaliteitswijn.
We hebben er een zomerse editie van gemaakt en bieden 12 excellente rosés aan. Je leest er alles over op wine.lionsharelbeke.be

Tot tweemaal toe heeft een virus onze Lions Historic Rally naar een latere datum verwezen. Wij zijn echter koppiger dan dat beestje en houden het programma aan dat we twee jaar geleden hebben vastgelegd. De reden daarvoor? Omdat dit wellicht de mooiste Lions Historic Rally ooit wordt. We ontdekken de Picardie, tot in Chantilly en terug.
Afspraak op donderdag 26 en vrijdag 27 mei 2022.
Wil je nu reeds inschrijven? Laat het ons weten via het contactformulier